Žádost online

Rady

DS Credit kava

Půjčka pro dlužníky: Je to výhodná volba?

Publikováno: 29.1.2024 | Rady

Dnes se budeme podrobně věnovat půjčkám pro jedince, kteří se nacházejí v nepříjemné dluhové spirále. Budeme zkoumat, zda je tento typ půjček pro ně vhodným řešením.

Celý článek
Půjčka pro dlužníky: Opravdu nejlepší řešení pro vaši finanční situaci?

Půjčka pro dlužníky: Opravdu nejlepší řešení pro vaši finanční situaci?

Publikováno: 12.10.2023 | Rady

V tomto článku se podrobněji zabýváme fungováním půjček pro dlužníky, možnostmi, které tyto nabízejí, a jak správně vyhodnotit, zda je tato možnost skutečně vhodná pro vaše individuální finanční potřeby. Pokusíme se rozkrýt, jak tato služba může přispět k překonání finančních obtíží dlužníků, ale také upozorníme na možná rizika a úskalí, které mohou vést k dalším komplikacím v budoucnosti.

Celý článek
půjčka pro dlužníky

Půjčky pro dlužníky: Rizika a příležitosti

Publikováno: 11.9.2023 | Rady

V tomto náhledu na fungování půjček pro dlužníky se zaměříme na to, jak tento druh úvěru může nabízet alternativní možnosti financování pro ty, kdo se potýkají s dluhy. Projdeme si, jak tato služba může pomoci lidem překonat finanční překážky a jak se vyhnout dalším komplikacím v budoucnosti.

Celý článek
Jak na příspěvek na bydlení?

Jak na příspěvek na bydlení?

Publikováno: 10.6.2021 | Rady

Přišli jste v posledních několika měsících v důsledku pandemie koronaviru o práci a v důsledku toho nemáte, z čeho zaplatit nájem? Hrozí vám pronajímatel vystěhováním a vy jste opravdu zoufalí, protože nemáte, kde vzít peníze na bydlení? Možná byste se mohli pokusit požádat o dočasný příspěvek na bydlení stát. Ten je ale přiznáván pouze za určitých podmínek. Kdo může požádat o příspěvek na bydlení a co je potřeba pro jeho získání splnit?

Celý článek
Vzali vás na hůl? Nechte si pomoci od finančního arbitra

Vzali vás na hůl? Nechte si pomoci od finančního arbitra

Publikováno: 8.4.2021 | Rady

Dostali jste se do nepříjemné sporné situace ohledně vašich dluhů a přemýšlíte, jak ji vyřešit? Nemáte dostatek peněz na soudní výlohy a právníka si nemůžete dovolit? Nevěště hlavu, pořád je tu ještě jedno řešení. Tím je institut finančního arbitra, který je právě na řešení sporů týkajících se financí zaměřen. V jakých případech vám pomůže a jak se na něho obrátit?

Celý článek
Vyřešte dluhy, které vám přerůstají přes hlavu. Díky oddlužení se jich zbavíte

Vyřešte dluhy, které vám přerůstají přes hlavu. Díky oddlužení se jich zbavíte

Publikováno: 16.2.2021 | Rady

Jste zadluženi tak, že již své dluhy nezvládáte platit? Pak rozhodně nevsázejte na pasivitu. Věřitelé se svých pohledávek nevzdají. Vyřešit celou situaci můžete jen díky aktivnímu přístupu a snaze svým závazkům dostát. Kromě refinancování či konsolidace půjček se v krizové situaci můžete pokusit o oddlužení, v rámci něhož vám bude část dluhů odpuštěna. To je lákavá nabídka. Abyste ji mohli využít, je ale potřeba splnit několik podmínek.

Celý článek
Půjčit