Žádost online

Finanční tipy

DS Credit motýl

Půjčka ihned na účet: Kdy získáte své peníze?

Publikováno: 26.1.2024 | Finanční tipy

Učíme se trpělivosti od mala, abychom dokázali počkat, nespěchali, a život většinou od nás vyžaduje čekání. Avšak realita bývá často odlišná a život nám klade před oči okamžité potřeby. Zejména v oblasti financí může být situace naléhavá, a někdy je peněz třeba právě teď. Pokud patříte mezi ty, kteří potřebují peníze okamžitě, může být pro vás zajímavým řešením "půjčka ihned na účet."

Celý článek
půjčka peříčko

Půjčka pro dlužníky: Je to rozumný krok?

Publikováno: 26.1.2024 | Finanční tipy

Existuje široce diskutovaná myšlenka, že lidé s dluhem již nemají naději na získání další půjčky. Všichni znají tvrzení, že pokud máte negativní záznam v registru dlužníků, žádná banka ani nebankovní společnost vám neposkytne půjčku. Ale toto tvrzení není zcela pravdivé. Existuje něco, co se nazývá "půjčka pro dlužníky," a těší se poměrně velké oblibě.

Celý článek
Půjčka pro dlužníky

Půjčka pro dlužníky

Publikováno: 28.2.2023 | Finanční tipy

Jak opustit spirálu dluhů a úvěrů? Přistát v dluhové spirále může být snadné, ale najít efektivní způsob, jak z ní ven, je mnohem obtížnější. Existují však řešení, jak se zbavit dluhů, avšak to rozhodně nezahrnuje

Celý článek
Jaké jsou základní povinnosti dlužníka?

Jaké jsou základní povinnosti dlužníka?

Publikováno: 3.9.2021 | Finanční tipy

Dlužníkem se člověk stane velice rychle. Stačí si půjčit. Od té chvíle je nutné myslet na to, že je potřeba půjčené peníze vrátit. S tímto přesvědčením bychom si také měli půjčovat. Věřitel, tedy ten, který dlužníkovi půjčí, s takovýmto chováním počítá. Ne každý dlužník to ale vidí stejně jako věřitel a někteří si půjčují s tím, že peníze nehodlají vrátit. Jak se tedy chovat, pokud se stanete dlužníkem a jaké jsou vaše povinnosti v této roli?

Celý článek
Má smysl uzavírat pojištění schopnosti splácet?

Má smysl uzavírat pojištění schopnosti splácet?

Publikováno: 23.8.2021 | Finanční tipy

Berete si půjčku na vyšší finanční částku a trápí vás obavy, jak budete posílat splátky, až onemocníte nebo si přivodíte pracovní úraz anebo dokonce o práci rovnou přijdete? Stát se může cokoliv a nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomoc. Ztráta platební schopnost není jen vaší noční můrou, tato hypotetická možnost děsí tisíce lidí, kteří si stejně jako vy vzali hypotéku, spotřebitelský úvěr anebo třeba půjčku na pořízení vybavení do bytu. Pojistěte si svůj klidný spánek a společně se žádostí o úvěr odešlete také žádost na sjednání pojištění schopnosti splácet. Těch pár korun měsíčně se většině dlužníků rozhodně vyplatí.

Celý článek
Oddlužení a exekuce v důchodu? Dluhů se zbavíte už za 3 roky

Oddlužení a exekuce v důchodu? Dluhů se zbavíte už za 3 roky

Publikováno: 11.8.2021 | Finanční tipy

Nechcete po sobě svým dětem zanechat dluhy a přidělávat jim starosti až tu jednou nebudete? Zbavte se svých závazků včas a vyřešte jednou provždy všechny exekuce i půjčky. Jedině tak budou mít vaše děti klid a nebudou se muset jednou zříkat dědictví. Počet lidí pobírajících starobní důchod s dluhy na krku velice rychle přibývá. Podmínky pro jejich oddlužení jsou v mnohém podobné jako v případě dospělých výdělečně činných osob. Tedy velmi tvrdý režim po dobu několika let umožňující splnit všechny požadavky kladené na osoby, které se chtějí zbavit dluhů. V něčem se ale podmínky pro oddlužení důchodů přece jen liší.

Celý článek
Půjčit